Credite: Concept | Design | Styling | Papetărie | Recuzită: Fairytale Moments Constanța Decor baloane: Fairytale Moments Constanța Corturi: Fairytale Moments Constanța Aranjamente florale: Manufaktura Flowers Foto: Fairytale Moments Constanța Locație: Reședință privată Cu drag, Echipa Fairytale Moments Constanța

Alege elemente simple, dar pline de eleganță pentru masa celor mici de Paște. Nu uita nici de cadou. Fii original și optează pentru un cadou inedit care îi va uimii pe cei dragi.

Culorile clasice lasa locul celor pastelate, decorurile clasice sunt inlocuite de phocorner-uri si alte elemente care confera petrecerii un aer mai elegant. Anul acesta simbolurile volumetrice vor fi cele care vor insoti photorner-ul de la petreceri. Pretul pentru un asemenea decor incepe de la 800, dar daca ne contactezi pana pe data de 28.02.2021 ora 23:45 vei beneficia de o reducere de 20% folosind codul CifreLuminoase20 .

Prima petrecere aniversară a micuțului Victor a fost colorată elegant în nuanțe de aquamarin, baby blue, verde deschis, verde mediu, turquoise și albastru închis. Pentru acest eveniment am ales tema Jungle- Wild One.

Valentine's Day se apropie cu pași repezi, așa că ți-am pregătit 7 idei altfel pentru cadouri surprinzătoare.

Prima petrecere aniversară a micuței Ilinca a fost colorată elegant în nuanțe de alb, roz și gold. Pentru acest eveniment intim am ales tema Twinkle Little Star.

Petrecerea de "Gender reveal" este o petrecere în care viitorii părinți, dar și cei dragi lor află sexul bebelușului. Adesea confundat cu "Baby shower", acest eveniment a luat amploare și în România în ultimii ani.
[]