Evenimente - Fairytale Moments

Povestea #FairytaleMoments a început să prindă contur în vara anului 2008. Pe atunci, Andreea, o copilă la acea vreme, lua pentru prima dată contact cu lumea evenimentelor interpretând diferite personaje la petrecerile de copii. Albă-ca-Zăpada, Minnie Mouse, Bell, Aurora sau Mica Sirenă erau doar câteva dintre cele mai cerute personaje care să întrețină atmosfera pentru cei mici cu diferite jocuri și concursuri, muzică, dans, pictură pe față și baloane modelabile.

De atunci, rând pe rând, anii au trecut, iar proiectul #FairytaleMoments era tot mai aproape de a deveni realitate. Pentru că orice eveniment merită să fie de basm, Andreea a strâns alături de ea o echipă unită, formată din tineri dornici să ofere ce este mai bun din ei.

Indiferent că este vorba de organizarea unui întreg eveniment sau doar de realizarea anumitor elemente de decor, echipa #FairytaleMoments este pregătită să ofere servicii la cele mai înalte standarde.

Folosim baloane biodegradanile de cea mai bună calitate, întotdeauna venim cu idei noi și originale, ne adaptăm cerințelor clienților și ne punem amprenta asupra evenimentelor la care participăm.

Animatorii noștri sunt pregătiți profesional, punctuali, cu zâmbetul pe buze și gata să se distreze alături de cei mici. Au pregătite pentru ei surprize de tot felul, printre acestea pictură pe față și baloane modelabile. Culorile folosite sunt special create pentru facepainting și sunt testate dermatologic.

Momente

[]