Prin intermediul fotografiilor, invitații tăi pot lua o mică parte din eveniment acasă. Unde mai pui faptul că pot păstra aceste fotografii undeva la loc vizibil, nu în telefon unde vor uita de ele. Îți punem la dispoziție pachete de 2, 3, 4, 6 sau 8 ore de prezență a cabinei foto. Numărul nelimitat de fotografii, print-uri rapide și de cea mai înaltă calitate, dar și o gama variată de aceesorii hazli îi vor face pe invitații să te felicite pentru decizia luată de a avea o asemenea distracție la eveniment.

Pachet Pret
Pachet – 2 ore
Potrivit pentru evenimente foarte intime de 20-50 de persoane
150€
Pachet – 3 ore
Potrivit pentru evenimente in familie de 60-80 persoane
180€
Pachet – 4 ore
Potrivit pentru evenimente mici de 80- 100 persoane
240€
Pachet – 6 ore
Potrivit pentru evenimente medii de peste 140 de persoane
290€
Pachet – 8 ore
Potrivit pentru evenimente mari de peste 250 de personae
340€

* Toate pachetele beneficiaza de numar nelimitat de printuri cu magnet, recuzită generoasă de accesorii hazlii și propsuri cu mesaje amuzante

** La pachetele de 2 si 3h, fotografiile realizate sunt trimite DOAR in format electronic, contracost pot fi puse și pe suport fizic(stick). Totodată, aceste pachete NU beneficiaza de guestbook inclus. Acesta poate fi achizitionat separat de costul pachetului

*** Pentru pachetele de 4, 6 si 8h punem la dispoziție și fundal floral, fotografiile sunt trimise în format electronic, dar și fizic. În același timp, se oferă gratuit guestbook.

Programeaza-ti Evenimentul Acum!

Data evenimentului se apropie cu pasi repezi, completeaza formularul de mai jos si programeaza-ti evenimentul dorit acum!

* Completarea acestui formularului nu asigura rezervarea 100%, veti fi contactat pentru confirmare!

  Data Eveniment:

  Ora Eveniment:

  Optiuni:

  Exemple Template

  De La Evenimente

  []